Eräällä kaukaisella planeetalla suunniteltiin kananmunan näköistä munaa. Siellä oltiin myös poikkeuksellisen huolestuneita maaplaneetan tapahtumista. Täytyisi lähettää viesti ihmisolennoille jotenkin selkeällä tavalla.

                      Katseltiin kuvaa.

                      - Kuka siinä on?

                      - Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

                      - Onko hänet valittu synnyttäjiin?

                      - Kovassa paikassa kukkokin munii.

                      - Entä Biden? Entä Putin?

                      - Varmastikin. Mutta he eivät tiedä toisistaan. Alussa vaitiolovelvollisuus on ehdoton. Me yritämme luoda maaplaneetalle Munansynnyttäjien Liiton. Järkevästi edeten.

                      - Siis Niinistön osaksi tulee munia muna, joka sisältää kolme pientä karamellimunaa suojakääreissä ja kirjeen meiltä täältä kaukaa mistä ihmiskunta ei tiedä mitään. Karamellit ovat tarkoitettuja presidentille itselleen, hänen vaimolleen ja pienelle pojalle.

                      - Niin, ne edustavat meidän makukäsitystämme. Toivottavasti maistuu!

                      - Kiinnitämme kirjeessä vakavasti huomiota maailman huonontuvaan tilanteeseen, johon kuuluvat valtava väestönkasvu suhteessa heidän aikaansa ja ilmastonmuutos. Ahminnan leviäminen, tuhoisat roolimallit. Munansynnyttäjien Liiton on vaikutettava näihin roolimalleihin.

                      - Entä jos karkit syödään eikä kirjeestä seuraa mitään?

                      - Munan kehittäminen johtajan elimistöön on meidän mahdollisuutemme ja jos yritystämme havahduttaa ei huomioida niin voimme vain seurata tilannetta. Emme pysty enempään. Ihmisten maailmassa.

                      - Missä muniminen tapahtuu?

                      - Sängyssä. Yön aikana. Kerta pieraisulla. Silloin presidentti herää äkisti unestaan ja hänen housuissaan on muna. Se on kova muna. Luotamme ihmisen luontaiseen uteliaisuuteen tutkia munan sisältö. Vasara tepsii munan kuoreen mainiosti.