On hyvä ja oikein, jos ihmisellä on niin sanottu terve itsetunto. Sen puitteissa hän voisi kokea myös tervettä pienuutta.

 

Me olemme voimakentässä mitä täällä hälytyskellojen soittamisen tavoin toistan. Kaikella ymmärykselläni arvioiden tehtävä ei ole tarpeeton.

 

Ihmistsunami on valtava voimakenttä. Käytän siis väestöräjähdyksen paikalla sanaa ihmistsunami, koska sen pitäisi synnyttää mielikuva vesivoimasta. Tsunamivideoita löytyy riittämiin tubesta. Niistä nähdään miten ruhjova tsunami saattaa olla.

 

Väestöräjähdys tai ihmistsunami ei ole tulossa vaan se on parhaillaan. Ajanlaskumme alussa populaation määrä oli noin 0,3 miljardia ja tarvittiin 1900 vuotta, että lukema oli 1,6 miljardia (kasvua 1,3 miljardia). Vain noin 120 vuotta aikaa ja lukema on 7,9 miljardia (kasvua vuodesta 1900 nyt 6,3 miljardia). Tämä on ihmistsunami, se on täällä elonkehässä. Jos tästä emme ole yhtä mieltä niin sitten vaikutusyritykset ovat turhia.

 

Jos ihmispopulaation määrä olisi noin kaksi miljardia ja kirjoittaisin kuten kirjoitan niin sitä olisi pidettävä ylidramatisointina mutta tänään väkimäärä on kohta kahdeksan miljardia!

 

*

 

Toinen voimakenttä ovat äärimmäiset sääolosuhteet ja niiden esiintymisten jatkuva lisääntyminen suhteessa aikaan. 

 

*

 

Seuraan netissä eri tavoin kaikenlaisia mielestäni narsistisia makusteluja. Toisaalla olemista, toisaalle menemistä. Kupliin päänsä työntämistä.

 

Narsismi ei siedä tervettä pienuuden tunnetta, se elää suurenmoisuudesta ja kerää ympärilleen suurenmoistajien hovia.

 

Ei ole suinkaan niin, että kaikilta puuttuisi terve pienuuden tunne. Sitä totta kai on enkä halua sen pelleyttämistä.

 

On selvää, että terve pienuuden tunne ei merkitse lamaantumista.

 

Terveen pienuuden tunteen tulisi kyllä tarkoittaa varautumista. Näköaloja yhteiskunnalliseen suunnitteluun.