Katson mielelläni pieruvideoita netistä. Katson niitä sillä silmällä, että mitä reaktioita pierulaitteella aiheutetut pierut synnyttävät. Tarvitaan siis laite.

 

Luulen, että pierun psykososiaalisista vaikutuksista joku vielä tekee väitöskirjan mukavan apurahan turvin ellei ole jo tehnytkin.

 

Tekijästä tulee pierutohtori kun väikkäri on valmis ja hyväksytty. Luulen, että sen jälkeen tie myös politiikkaan on valmis.

 

Pieruvideon tekemisessä tarvitaan luovuutta ja näyttelemisen taitoa.

 

Muuten miesten ja naisten reaktiot ihan selkeästi vaihtelevat. Naisia pieru lähes poikkeuksetta naurattaa, tuollainen ison miehen pieru puistossa tai liukuportaissa tai muualla. Tietenkin he luulevat, että uros jysäyttää tai lurauttaa tosissaan ikään kuin eräänlaisen vapauden hurmaamana.

 

Jotkut pierun kuulevat miehet menevät mykiksi, selkeästi pistää vihaksi.

 

Kauniin naisen pieruun ei taas kukaan oikein osaa suhtautua. Kuvastoa on. Ehkä se lyö liian ällikällä. Naisen plastillinen kauneus ja pieru laittavat ison pyörän sutimaan tyhjää.

 

Mutta totta kai todellinen pieru esimerkiksi kesken ankaran työpaikkakokouksen nostaa hien otsalle ja kämmeniin. Urani aikana itse päästelin muiden mielestä varmaan tuolloin tällöin aivopieruja kun en malttanut olla hiljaa.

 

En ole ollut koskaan todistamassa pomon tai alaisen pierua joukkotilanteessa. Luulen, että tosi paikassa olisi kuin ei olisi kuullutkaan. Kun helposti kai punastun niin puna olisi noussut kohtakin poskille.

 

Ja ikkunaakin täytyisi laittaa auki…

 

Niin alla on naurun kuolemaa käsittelevä juttuni päivän Ilkka-Pohjalaisessa. Liioittelu on tietysti menetelmäni. Mielipidekirjoittaja saa liioitella melkein niin paljon kuin sielu sietää.

 

Silti ajattelen, että naurun kuolemassa on jotain perää. Tässä ajassa on sellaista mikä haastaa häirikköluonnettani.

 

Totta kai pandemia on vakava asia. Kiistämättä. Ilman muuta.

 

Silti en tiedä toisaalta mikä tässä kaikessa kutkuttaa. Niinkin on. Melkein kuin jokin kikattava vahinkonauru olisi valmistumassa.

 

Pysyköön se maskin takana.