Otsikon ilmaisut tahtoisin heittää ajan keskusteluun, jos mahdollista mutta eipä minulla valtaa ja mahdollisuuksia siihen ole…

 

Oikeastaan on NELJÄ asiaa:

 

1) ihmistsunami - valtava väestöpaisumus viime vuosisadan alusta ja synnytysmittari tikittää villisti ja ylittää kaiken käsitettävyyden pandemiakuolemista huolimatta

 

2) ilmastonmuutos - mitä jotkut tieteilijät katsovat merkkinä jopa kuudennesta sukupuutosta

 

3) psykoottinen humanismi - sillä tarkoitan hurahtamishumanismia, hyväuskoisuushumanismia missä taustojen tutkimista estellään ja faktoja peitellään; terve humanismi sisältää epäilyksenkin, elämässä on myös syytä hieman epäillä ennen kuin epäilys tosiasioiden niin osoittaessa poistuu

 

ja

 

4) orjuuntunut sujuvuus, jolloin siitä tulee hyve ja arvo ja niitä moititaan, jotka kyselevät, heitä pidetään viivyttelijöinä ja hankaloittajina, on sopimatonta olla muuta kuin orjuuntuneesti sujuva.

 

SUOMEN TULEVAISUUS on arvoitavissa näiden neljän ilmaisun kautta. Ihmistsunami saattaa näkyä niin, että me orjuuntuneella sujuvuudella otamme maahamme tulijavirtoja mistä emme kansantaloutemme puitteissa pysty huolehtimaan ja tulijoiden joukossa voi olla vaarallista ainesta minkä taustoja ei tutkita, koska vallitsee psykoottinen humanismi.

 

Ilmastonmuutos elinolosuhdemuutoksineen painaa väestövirtoja Suomeenkin ja niin… Suomi on orjuuntuneesti sujuva ja psykoottinen palveluhymy naamalla.

 

*

 

Me emme saa orjuuntuneella sujuvuudella suhtautua ajatteluun missä jatkuvasti rummutetaan Venäjään kohdistuvaa pelkoa ja piankin jo valmistaudutaan kansainvälisellä yhteistyöllä Venäjän vastaiseen sotaan.

Venäjä ei hyökkää Suomeen, jos ylläpidämme turvallisuuskulttuuriamme mihin kuuluu hyvinvointi ja vakaa talous, kaikenlainen vakaus.

 

Orjuuntuneella sujuvuudella ja psykoottisella humanismilla itse aiheutamme kysymyksiä Venäjällä.

 

Tässä tarvitaan itsenäistä suomalaista ajattelua, kansallista ylpeyttä ja asioiden ohjaamista.

 

Jos taas Venäjä hyökkäisi kun Suomi sotkisi asiat käsittämällä sijaintinsa ja mahdollisuutensa täysin väärin tai jos Suomen alueelta syntyy jokin uhka Venäjää kohtaan niin silloin hyvin lyhyessä ajassa Venäjä murskaa Suomen ja maassamme olevat sotilaalliset voimat ja samalla siviiliväestön kurjuus on selvä.

 

Kyllä Eurooppa säilyy vaikka emme olisikaan rähmällämme orjuuntuneella sujuvuudella.

 

Tervettä, hyvää itsetuntoa arvostetaan.