Ihminen on enemmän tunneolento kuin tahtoisi myöntää. Hyvin paljon enemmän. Olen elämässäni joutunut todella tekemään tunnetyötä. Siitä tämä vuonna 2009 alkanut blogi on kertonut. Onhan mukaan mahtunut jos jonkinlaisia aivopierujakin.

 

Niin, mitä äänestämiseen tulee niin ihmiset äänestävät sitä, joka ylläpitää ja enentää heidän turvallisuudentunnettaan. Tässä ihmiset eivät halua pettyä eivätkä tulla petetyiksi.

 

Jos arvioidaan asiallisesti Yhdysvaltojen tilannetta niin siellä Trump on eräiden ihmisten turvallisuusikoni ja näitä ihmisiä on melkoisen paljon. Heitä huolettaa suuresti Trumpin jälkeinen aika. He ovat varuillaan.

 

En ota kantaa Yhdysvaltain presidenttiyteen sinänsä. Olen suomalainen. Mutta jotenkin asioita voi yrittää täältä käsittää.

 

Jollain tavoin Trumpin tarkoituksellinen tyhmäksi tekeminen on erittäin vastuutonta mediaa.

 

On monia Trumpiin turvautuvia meikäläisiä, jotka pelkäävät katujen turvallisuuden romahtamista jossakin psykoottisessa ymmärtämishötössä ja kaiken sallivuudessa. 

 

On ihmisiä, joiden todellisuuden luenta vei heidät Trumpin äänestäjiksi. Nämä äänestäjät tahtovat, että Trump on kaaoksen vastustaja, turvamies.