Olen joskus kertonut joistakin paranormaaleista kokemuksistani. Niiden suhteen tietenkin olen varovainen. Eiköhän se ole oikea suhtautumistapa. Mihinkään huohottavaan todisteluun ei ole tarvetta. 

 

Meediotoimintaa ajattelen varovaisuudella. Itselleni henkimaailma on selviö. Yhtä selvää on se, että kaikki henkimaailma ei ole hyvää tarkoittavaa. - En kiellä kenenkään erottelukykyä mutta tänään olen jarrut päällä kaikenlaisten mahdollisten olotilojen ja oivallusten kanssa.

 

Olen odotustilassa seuraavan paranormaalin kokemuksen suhteen. Se täytyy myöntää. Se voi olla suuri kokemus. Sisällöltään ja vetoamiseltaan suuri.

 

Maailma on menossa koko ajan huonompaan suuntaan. Ahmintakulttuuri enenee ja odottaa vauhdittumistaan kun pandemiasta päästään, jos päästään. - Mikäli päästään niin arvelen, että alkaa hurja meno. Otetaan takaisin sitä mitä katsotaan menetetyn pandemian pakkojarrutuksissa.

 

Pandemia ei ole elämiseeni ja olemiseeni juurikaan vaikuttanut. Ympyräni ovat niin pienet.

 

On selvää, että ihmiskunnan touhu ei voi jatkua siten kuin se on kiihtynyt sadassa vuodessa. Valtava kulutus ja valtava väestönkasvu ovat kestämätön yhdistelmä ja sitä on toistettava vaikkei kuuntelijoita juuri olisikaan.

 

Ehkä jotkut odottavat eräänlaista paranormaalin kautta tulevaa valaistumista siitä mikä on heidän tehtävänsä ja asemansa elämässä. Jos he kuulevat sisäinen äänen tai jopa äänen ulkoapäin niin he tahtovat kuunnella sitä. Silloin olisi toivottavaa, että tuo ääni saapuu sieltä missä on hyvyyttä ja rakkautta.