Ylen sivustolla on juuri nyt erittäin hyvä kirjoitus hotelliaamiaisten ruokahävikistä. - Enpähän ole pitkään aikaan yöpynyt hotellissa. Tänä vuonna oleminen on ollut tätä eläkkeellä olemisen harjoittelua vaikkakin se on nyt muuttumassa kirjoitustyöksi kuten toivoinkin. Katson mitä syntyy mutta kuvat ainakin kulkevat. - Niin. Olen aina ihmetellyt hotelliaamiaisten runsautta. En oikein käsitä ihmistä, joka pystyy heti herättyään syömään paljon. Ei mene jakeluun. Minun kroppani pitää käynnistyä ennen kuin se pystyy ottamaan ruokaa vastaan. Jos tästä säännöstä poikkean niin saan kamppailla mahani kanssa koko päivän. - Itselleni riittäisi aamiaiseksi tilkka maitokahvia, vähän puuroa ja appelsiinimehua. Nythän hotelliaamiaispöydät notkuvat herkkuja jos jonkinlaisia. On nakit ja pekonit ja munat ja ties mitä. Kuten Ylen juttu toteaa niin syntyy hävikkiä eikä siinä ole järkeä. Pitäisi hotellin neuvontaan saapuessaan pystyä ilmoittamaan mitä aamiaiseksi tahtoo ja aamiaiset rakennettaisiin sen mukaisesti. Ketkä pystyvät suureen aamutankkaukseen saisivat mahdollisuuden siihen. Hotellimajoituksen hintaan vaikuttaisi sekin miten paljon on aamiaisella syönyt. - No, ehkä tätä on vaikea käytännössä toteuttaa. Hotellissa pitäisi kaiketi olla raskasaamiaissali ja kevytaamiaissali. - Mahtipontinen hotellin aamiaispöytä on sekin eräs kuva aikakaudestamme.