Kirjoitan alla menetetyistä mahdollisuuksista. - Ne ovat syöveri. Ne ovat musta voimakenttä.

Olisi pidettävä nokka elämän tuulilasin suunnassa ja etsittävä uusia mahdollisuuksia silloin kun alkaa toipua. - Ihmisessä on salaperäisiä toipumisvoimia, joita älyily ei hallitse.

Olen elämässäni liikkunut esimerkiksi työni edellyttämät koulutusmatkat. - Olen muutaman kerran käynyt ulkomaillakin. Mutta matkustamisen taustalla on ollut aina painostavuutta.

Hallinnan menettämisen tunnetta. - Amnesia tapahtuu siellä missä ihmiseltä otetaan itsensä hallinta tavalla tai toisella. - Silloin amnesian aikana uhri ylikorostuneesti tahtoo säilyttää hallinnan. Hallinnan pystyy säilyttämään juuttumalla rutiineihinsa, kangistumalla kaavoihinsa.

Torstaina mietin tätäkin kävellessäni Porissa kaikella keveydellä. - Ilman derealisaatio- tai depersonalisaatio-oireita.

Matkailussa tulee olemaan minulle mahdollisuus. Maailmassa on niin paljon minulle nähtävää! - Tietenkin on erittäin surullista, että ihmispaisumuksessa maailman tilanne on se mikä se on ja askeettisuuden taju merkitsee itsensä rajoittamista esimerkiksi matkailussa.

Mutta jollain tavoin aion kuitenkin toteuttaa matkailua elämässäni tietäen että matkailu myös maksaa eikä minulla ole mitään suurta rahapottia tilillä.

- Johdatuksen tajuamisessa on totta kai mahdollisuuteni. Olen hyvin kiitollinen tästä elämän murroksesta, vaikka menetettyjen mahdollisuuksien musta voimakenttä painostaakin.