Kun löysin traumatisoitumiseni niin löysin myös sen, että olen tavallinen heteromies, joka kaipaa naista lähelleen. - On selvää, että lähelläni ei enää koskaan ole naista ja elän ja kuolen yksin. Pyrin tekemään tästä tilanteesta niin jännittävän ja viihtyisän kuin mahdollista.

Runoudessani tulen aina saduttamaan naista.

Jotkut menevät sukupuolen korjaukseen väärin ja jotkut oikein perustein. Sehän on aika hirvittävää! - On se jos menee väärin perustein. Esimerkiksi silloin jos on dissosiatiivinen monipersoona, jolloin sukupuolen korjaus palvelee vain yhtä persoonallisuuden eriytynyttä osaa. Niin sanottua sivupersoonaa. Miehen sisällä saattaa olla hyvin vallitsevana naisen sivupersoona - jota ei pitäisi kuunnella sukupuolen korjaukseen saakka. - Traumatisoitunut ihminen tarvitsee traumaterapiaa eikä sukupuolen korjausta.

Myönnän olettaman siitä, että joskus miehen anatomiaan syntyy naispersoona. Joskus naisanatomiaan syntyy miespersoona. Tiedän että sukupuolen korjaushoidoilla saadaan paljon hyvää aikaiseksi.

Minulla on edelleen olettama, että myös homoseksuaalisissa ihmisissä on traumatisoituneita ihmisiä, jotka traumojen hoitamisen jälkeen eivät olisikaan homoseksuaaleja.

Silti on homoseksuaaleja, jotka eivät ole traumatisoituneita. Heidän olemuksensa ja itseytensä on homoseksuaalinen eikä siinä ole mitään pahaa saati uhkaa yhteiskunnalle.

Asiat eivät ole yksinkertaisia. Ne ovat kaksinkertaisia, joskus kolminkertaisia tai moninkertaisia.