Jatkossa tämä blogi tarjoaa traumatisoituneille ihmisille tietä valaistumiseen. Mutta se ei tee sitä yksin vaan liitossa oikean tiedon kanssa. Blogissani on pari tärkeätä linkkiä ja niitä tulee varmasti lisääkin.

Mitä tarkoitan valaistumisella? Viittaanko johonkin paranormaaliin auvoisuuteen tai irti maasta sielullisuuteen, henkisyyteen, minän katoamiseen johonkin suloisuuteen...

Päin vastoin! Nimenomaan dissosiaatiohäiriössä uhri on minuutensa olemuksen kadottanut. Silloin hän ei ole maadoittunut vaan irti maasta. Hän elää depersonalisaatio- ja derealisaatiopeloissa. - Tällaisille ihmisille kaikenmaailman meditaatioharjoitukset ovat ahdistusta lisääviä. Dissosiatiivisessa psykoosissa maadoittuminen repeytyy irti täysin.

Tiellä maadoittumiseen tarvitaan traumaterapiaa ja traumatyötä. - MAADOITTUMINEN ON VALAISTUMISTA. - Ihminen löytää rajansa. Ihminen löytää oikealla tavalla yhteytensä. Ihminen löytää elämän kertomuksensa. Ihminen löytää syyt oireisiinsa. TÄMÄ ON VALAISTUMISTA TÄMÄN BLOGIN KÄSITYKSEN MUKAAN.

Ihminen voi elää pientä elämää ennen valaistumista ja ihminen voi elää pientä elämää valaistuttuaan. - Näillä elämillä on kuitenkin valtava ero! Syöt ruisleipää ennen valaistumista ja syöt ruisleipää valaistumisen jälkeen - mutta syömiskokemus on erilainen.