Tämä blogi on edennyt suurten poistojen jälkeen. - Olen poistanut yhteensä noin 4500 pikku juttua ja nyt on nyt. - Olen uuden alussa ja tämä Traumasavotta kiteyttää kaikkein oleellisinta.

Olen koulutukseltani YTM ja sosiaalialan opettaja. - Tänä päivänä tohtorikoulutukseen pyritään. - Se edellyttää tietynlaista tasokkuutta maisterin tutkinnossa ja hyvää väitöskirjasuunnitelmaa. - Ilokseni huomaan, että lähtökohdittain maisterin paperini täyttävät hyväksymisen edellytykset.

Entä väitöskirjan aihe? - Sitä pohdin. Sen tulisi summata kaikki osaamiseni ja kokemukseni. - Olen hyvin kiinnostunut juridiikasta. Miten se voisi näkyä väitöskirjassani? En tiedä. - Riittäisikö minulla voimia väitöskirjaan?

Traumahistoriani teki minusta väistämättä yksinäisen ihmisen, mutta yksinäisellä ihmisellä on myös liikkumisen helppous. Minulla ei ole kiinnikkeitä mihinkään. Olen vapaa kulkija.

Täällä Vaasassa missä työskentelen varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen hallinnossa erityisasiantuntijana minulla ei ole mahdollisuuksia työstää tohtoriopintoja vaan irtisanoutuminen ja toisaalle lähteminen olisi välttämätöntä. - Tänään olen osatyökyvyttömyyseläkkeellä - sitäkin selittää traumatisoitumiseni - ja lasken rahojeni riittävyyttä, jos pystyisin äärimmäisen niukkaan elämiseen.

Olen levoton. - Tahtoisin lisätä ymmärrystä todellisuuteen ja se juurikin olisi mahdollisen väitöskirjani tavoite.