En tiedä... ehkä tosiaan vuodatuksen pohja tai blogistiikka oli yleensä minulle sopimaton paikka...

Minun kai pitäisi vetäytyä kammiooni ja antaa tulla purskeena koko ymmärrykseni ja julkaista se sitten omakustanteena. - Suuret kustantamot miettivät ihan ok markkinamekanismia, mutta kustantaminen sinänsä on tänä päivänä mahdollista kirjoittajalle itselleenkin. - Haaveilen myös pienkustantantamon perustamisesta vaikka nimellä JR - TRAUMAKIRJAT. Siellä kustantaisin erilaista traumakirjallisuutta. Palkkaisin kääntäjiä. Hyvät kertomukset omasta kohtalosta olisivat tervetulleita.

Maailmalla on paljon hyviä trauma-artikkeleita jotka tulisi kääntää ja julkaista artikkelikirjoina.

Niin mikä DP? Se tarkoittaa dissosiatiivista psykoosia. - Se on erittäin koetteleva tila, jossa itsemurha on mahdollinen. - Kun sitten pakkohoitoon joutuneena - kuten minulle kävi - ihminen alkaa sijoittaa itseään mielisairaalapotilaan rooliin niin silloin itsemurha on enemmän kuin lähellä.

Tässä haluaisin valaista kaikkia DP:n kokeneita! - Dissosiatiivisen amnesian aikana ihmisellä on erilaista välttämiskäyttäytymistä. Depersonalisaatio-oireita ja derealisaatio-oireita. Muisti on aukollinen. Jossain näin kuvan pitkospuista, jotka olivat pätkiintyneet suohon. Juuri sellainen on trauman vuoksi dissosioituneen ihmisen muisti.

Valaiseminen tarkoittaa sitä, että ehkäpä nimenomaan uusimmista syistä stressaantunut ihminen joutuu DP:hen. - Syntyy sekä psykoottinen että autenttinen tila, jossa ihminen elää elämänsä traumatisoitunutta historiaa. - Täytyy valaistua oivaltamaan, että DP on erittäin käsitettävä ja johdonmukainen tila. - Arvelen että jossain vaiheessa tulevaisuudessa DP:n sisältöjä voidaan hyödyntää myös rikostutkinnassa. - Sillä traumatisoiminen on aina rikos ihmisyyttä vastaan olivatpa sen muodot mitkä tahansa.